Nemáme učebnice, tak ich vytvárame sami

04.10.2012 Senica

Senica 4. októbra (TASR) - Vyučovanie počítačových programov bez učebníc s praktickými príkladmi je náročné. Na našej škole vytvorila praktickú cvičebnicu k predmetu aplikované účtovníctvo v programe Omega učiteľka Ing. Mária Batková.

Väčšina maturantov ocenila možnosť samostatného precvičovania programu pomocou príkladov. Aj vďaka nej boli úspešní a získali certifikát Omega-podvojné účtovníctvo od firmy Kros.

V školskom roku 2012/2013 Súkromná stredná odborná škola podnikania v Senici ponúka študentom dva odbory. Absolvent študijného odboru škola podnikania bude pripravovaný na kvalifikované riadenie malého a stredného podniku. Získa teoretické i praktické vedomosti na vytvorenie novej firmy a tým i nových pracovných príležitostí, alebo môže prebrať zodpovednosť za riadenie už etablovanej firmy. Absolvent študijného odboru informačné systémy a služby je kvalifikovaný pracovník so širokým odborným profilom, schopný samostatne vykonávať odborné činnosti informačného charakteru, pre ktoré je podmienkou úplné stredné odborné vzdelanie a to vo funkcii informačného pracovníka vo všetkých typoch informačných inštitúcií a sietí, regionálnych informačných a mediálnych inštitúciách.

Ing. Slávka Hazuchová, Súkromná stredná odborná škola podnikania, Senica
 

Vyberte región